Workshop mindfulness: De kracht van mindfulness bij stress

geplaatst in: Nieuws | 0
Workshop mindfulness
Workshop mindfulness bij Bronspark

We weten het allemaal, wij hebben het druk. Met werk, gezin, sociale verplichtingen en alles dat daar bij hoort. En toch, af en toe lees ik een bericht waar ik dan toch weer een beetje van schrik. Bijna 15% van de Nederlanders heeft te maken met een burnout, zo blijkt uit cijfers van TNO en CBS.

 

Vijftien procent! Een op de zeven mensen. En dat zijn dan nog alleen de mensen die uiteindelijk klachten hebben gekregen. Een veel grotere groep mensen heeft te maken met ongezonde stress.

 

Gelukkig is er wel steeds meer aandacht voor het onderwerp. Bekende Nederlanders geven eerlijk toe dat ze opgebrand zijn geraakt en vertellen er over op tv, radio en in kranten.

Ook prettig is dat er steeds meer aandacht is voor mogelijke oplossingen. Zo blijkt mindfulness te kunnen helpen bij ongezonde stress, zo blijkt uit steeds meer wetenschappelijk onderzoek.

 

Ongezonde stress?

Herken je één of meerdere signalen?

  • Je voelt je doodmoe of uitgeput?
  • Je loopt achter de feiten aan?
  • Je bent aan het piekeren over wat je vergeten bent of nog doen moet?
  • Je raakt snel geïrriteerd?

 

Dan hoeft je nog lang niet ‘burnout’ te zijn. Maar mogelijk heb je wel last van ongezonde stress. Misschien snakt je naar een moment van rust. Even een pas op de plaats. Even niets hoeven, even niets willen.

Nou, daar kan ik je bij helpen. Want op vrijdag 5 juli geef ik van 9.30 uur tot 11.30 uur de workshop “De kracht van mindfulness bij stress”. In twee uur nemen we de tijd om pas op de plaats te maken.

 

Workshop mindfulness

Door de kracht van mindfulness kom je in de hectiek van het dagelijks leven even helemaal tot rust. In de workshop doen we een aantal oefeningen waardoor je direct kunt ervaren wat de impact van mindfulness voor jou is.

 

Oefeningen die ook heel goed bruikbaar zijn in het dagelijks leven. Zo leer je jezelf optimaal staande te houden ondanks de drukte en de hectiek. En dat kan heel prettig zijn in de dagelijkse drukte.

 

De workshop mindfulness vindt plaats aan de Bronsweg 2 in Apeldoorn.

 

Enthousiast geworden? Schrijf je dan snel in, want ik werk met een kleine groep. Vooraf opgave is dus noodzakelijk.

 

Meedoen aan de workshop mindfulness kost 20,00 euro. Bel 0625450472 of mail naar info@bronspark.nl.

Tot ziens op 5 juli.