Reacties van deelnemers mindfulness Apeldoorn
Reacties van deelnemers mindfulness Apeldoorn

Ik ga weer beginnen! De eerste mindfulness training na corona… De eerstvolgende achtweekse mindfulness training wordt gehouden in mei en juni 2023. De mindfulness trainingen van Bronspark worden gegeven in kleine groepen van minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers. Deelname kost 400 euro voor de volledige achtweekse training. Inschrijven of meer informatie via 06-25450472 of de contactpagina. Let op: vanaf nu wordt de mindfulness training gegeven in het pand van Happy Yogi, Kayersdijk 149 in Apeldoorn. 

Mijn trainingen worden gehouden van minimaal 5 en maximaal deelnemers. Dat is een bewuste keuze. Ik wil graag voldoende aandacht kunnen geven aan mijn cursisten. Ik waardeer hun mening over de lessen. Die kan mij verder helpen om een steeds betere trainer te worden. Op deze pagina heb ik recensies van deelnemers aan mijn mindfulness en meditatietrainingen verzameld. Het zijn reacties van zowel volwassenen en kinderen. Ik hoop dat het enig inzicht geeft in hoe ik mijn trainingen geef….

 

Recensies deelnemers mindfulness

Goed toepasbaar en erg prettige setting

Ik heb ervoor gekozen om de groepstraining te volgen van 8 weken. Deze periode heb ik veel geleerd en nog meer geaccepteerd in het laten zijn. De mindfulness is goed toepasbaar in het dagelijks leven en daarom waardevol voor mij. Erg prettige setting en Mendy bedankt voor de begeleiding

Katinka 46 jaar

 

Aanrader hieraan deel te nemen

Ik had al veel gelezen over mindfulness, maar mijn deelname aan de cursus heeft mij veel meer gebracht. Het is een hele fijne locatie en een geweldig fijne docente. Vond het heel erg fijn dat de opdrachten per week kwamen, juiste uitleg er bij dus niet te veel in een keer. Het heeft mij veel inzichten gegeven, die goed uit te voeren zijn in het dagelijkse leven. Het is een aanrader hieraan deel te nemen, geeft heel veel rust.
Rina 63 jaar

 

Verrijkt en bijgedragen aan mijn herstel

In september 2016 was het de bedoeling dat ik zou starten met een mindfulness training in groepsverband bij Mendy. Helaas werd ik een week ervoor getroffen door een herseninfarct wat je leven totaal op zijn kop zet. Een jaar later heb ik in overleg met Mendy een individuele training gevolgd. Deze training heeft mij ontzettend veel gebracht en enorm verrijkt en bijgedragen aan mijn herstel. Door de meditaties ben ik dichter bij mijzelf gekomen en heb geleerd naar mijn lichaam te luisteren en niet te oordelen maar te accepteren. Naast de persoonlijke en deskundige aandacht tijdens de training was de locatie zeer sfeervol en rustgevend. Doordat ik heb ervaren dat oefenen in de dagelijkse praktijk zeer belangrijk is en ik nog wel wat ondersteuning daarbij kan gebruiken, heb ik besloten om eens in de 4-6 weken een meditatieochtend bij Mendy te volgen.
Jeannet, 64 jaar

 

Prettig, inspirerend, leerzaam

Ik heb de training bij Mendy individueel gevolgd. We begonnen met een intakegesprek waardoor zowel ik als zij wisten met welk doel we de training startten. Ik heb de 8 weken als zeer prettig, inspirerend en leerzaam ervaren. Je leert echt wat je kunt doen om in een druk leven meer in het nu televen. Als je het fijn vindt om in een kleine groep of individueel de training te volgen ben je bij Mendy op de juiste plek.
Laura, 30 jaar

 

Vaker een betere keuze

De cursusochtenden bij Mendy vond ik erg fijn. Het was heerlijk om tijd aan mijzelf te besteden. De meditaties en de fijne opbouw van de cursus geven me meer inzicht in de werking van mijn gedachten en hoe ik hiermee om kan gaan. Ik reageer vaak vanuit een impuls, maar dat is niet altijd de meest handige reactie. Ik merk dat ik nu vaker een pauze heb tussen een gebeurtenis en mijn reactie hierop. Daardoor maak ik vaker een betere keuze!
Jos, 35 jaar

 

Aanrader voor iedereen

“Als persoon ben ik behoorlijk dynamisch van aard, ben ik gericht op controle en zoek ik zekerheden in het leven. Omdat deze eigenschappen mij regelmatig onrustig maakten, heb ik mij aangemeld voor de training Mindfulness bij Mendy. Het contact met Mendy vond ik direct prettig: Mendy is duidelijk in haar communicatie, biedt veel ruimte voor de individuele punten van de deelnemers en is zeer ervaren.

Ik vond het erg fijn dat de bijeenkomsten in een informele setting plaats vonden en de opbouw van de training er voor zorgt dat ik prima in staat was om me mindfulness eigen te maken. De training heeft mij opgeleverd dat ik anders naar mijn valkuilen kijk en anders omga met mijn persoonseigenschappen. De vaardigheden die ik heb geleerd ga ik zeker nog verder ontwikkelen!

De training is een aanrader voor niet alleen mensen met dezelfde eigenschappen als ik, maar eigenlijk voor iedereen!”
Jurgen, 39 jaar

 

Zeer betrokken

De training bij Mendy heeft mij geleerd beter om te gaan met de hectiek van alledag. De hectiek is er nog steeds, maar ik laat me er minder door meeslepen.

Mendy is een zeer betrokken trainer, die traint in kleine groepen in een prettige ruimte. Er is gelegenheid voor individuele vragen.
Marian, 49 jaar

 

Goede balans

De combinatie van een betrokken trainer welke een goede balans weet te vinden tussen ruimte om persoonlijke ervaring te delen en het praktisch toepassen van technieken en daarnaast de kleine groepsgrootte hebben mij geholpen om mijn kijk en beleving in het dagelijks leven een stuk aangenamer te maken.
Camiel, 38 jaar

 

Persoonlijke verbinding

Een fijne training waarbij – ook door een luisterend oor – er aandacht is voor het individu. Naast het aanleren van een nieuwe manier van mindfull leven zoekt Mendy ook echt de persoonlijke verbinding, wat ten goede komt aan het resultaat.
Rob, 38 jaar

 

Persoonlijke verbinding

Praktisch toepasbare training die je goed in contact brengt met het hier en nu. Mendy slaagt er zeer goed in om verbintenis met een ieder te leggen, te raken en te reflecteren
Marcel, 45 jaar

 

Reacties kindertraining

Reacties van deelnemers mindfulness Apeldoorn

Ik vond de training leuk. Ik heb me goed vermaakt. Al de oefeningen ga ik zeker vaker doen! Joris, 8 jaar

 

kindreactie3

Ik vond het erg ontspannend en leuk. Susan, 11 jaar

kindreactie2

Ik vond het kleuren leuk en de kaartjes. Ik vond de ademhaling best moeilijk.Ruben, 8 jaar

kindreactie4

Het was leuk en zinvol. Het was zeker om aan te raden. Jens, 11 jaar