Ontdek mindfulness Apeldoorn in drie sessies

geplaatst in: Nieuws | 0

mendy mindfulness apeldoornVoor wie toch nog voor de zomervakantie meer wil weten… Mendy Wassink van Mindfulness & Meditatie start vanaf vrijdag 15 juni met de training Ontdek Mindfulness Apeldoorn. De eerste van de drie bijeenkomsten is op vrijdag 15 juni om 9.30 uur. De andere twee sessies zijn 29 juni en 13 juli.

 

Ontdek Mindfulness Apeldoorn is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in mindfulness, maar zich nog niet meteen willen inschrijven in een volledige achtweekse trainng.

Deze training is dan een mooie tussenstap.

 

Ontdek mindfulness Apeldoorn

Mendy geeft Ontdek Mindfulness Apeldoorn in drie bijeenkomsten. Je krijgt verschillende oefeningen die een goede eerste indruk geven van een volledige achtweekse training. Elke bijeenkomst duurt een uur en een kwartier en wordt gegeven op de vrijdagochtend.

De cursus vind plaats in een kleine groep onder begeleiding van mindfulnesstrainster Mendy Wassink van Mindfulness & Meditatie.

 

Praktische info

  • Ontdek Mindfulness Apeldoorn: 15 juni, 29 juni en 13 juli.
  • Tijd: 9.30 uur tot 10.45 uur.
  • Kosten: 45 euro.

 

Wat is mindfulness?

Mindfulness is ‘bewust aanwezig zijn in het hier en nu, zonder te oordelen’. Het helpt je om weer even tot jezelf te komen en om op een slimme manier om te gaan met alle drukte om je heen. Met behulp van oefeningen die het bewustzijn in het dagelijks leven vergroten, leer je dat je een grotere invloed hebt op de manier waarop je omgaat met je gedachten, emoties en handelingen dan dat je tot nu toe dacht…

Wil je meer weten over Ontdek Mindfulness Apeldoorn of je inschrijven? Dat kan door te mailen naar info@bronspark.nl of Mendy te bellen op 0625450472.

Wil je weten hoe anderen de mindfulness training Apeldoorn hebben ervaren? Je kunt hierover meer lezen op mijn recensiepagina.

Wil je meer weten over mindfulness, kijk dan eens op mijn mindfulness pagina.

Bezoek me ook op Facebook voor mooie foto’s en spreuken.