Ontdek meditatie Apeldoorn vanaf zaterdag 20 mei

geplaatst in: Nieuws | 0
Meditatie Apeldoorn
Meditatie Apeldoorn

Bronspark Mindfulness & Meditatie Apeldoorn start op zaterdag 20 mei met de training Ontdek Meditatie Apeldoorn. Deze bestaat uit vier bijeenkomsten waarin je meer leert over verschillende manieren waarop je kunt mediteren. Zo ervaar je wat wel en wat niet bij je past. In een kleine groep. Laagdrempelig en lekker ‘down to earth’.

 

De training wordt gegeven op de zaterdagochtenden 20 mei, 3, 10 en 17 juni. De sessies starten steeds om 9.30 uur en duren tot 10.30 uur. De kosten voor deze training van 4 bijeenkomsten bedragen 55 euro. De training wordt gegeven aan de Bronsweg 2 in Apeldoorn.

 

Mendy Wassink is de trainster van Ontdek Meditatie Apeldoorn. Zij heeft veel ervaring opgedaan met mediteren. Ze ontdekte in die tijd dat er veel meer mogelijk is dan stilzitten op een matje en wachten tot je een leeg hoofd krijgt.

 

Zo kun je bijvoorbeeld:

  • Liggen op een matje je lichaam leren voelen;
  • In aandacht bewegen, bewust van alle ervaringen in je lijf;
  • Lopen over straat met aandacht voor elke stap;
  • Zitten op een matje (dus toch), luisterend naar je gedachte zonder er in mee te gaan.

 

Hoe zou het voor jou zijn om te ontdekken welke vorm van mediteren het best bij je past? Kom het ontdekken in deze laagdrempelige training in een kleine groep. Je zult verrast zijn over de uitkomst.

 

Meer weten over Meditatie Apeldoorn?

Ontdek Meditatie Apeldoorn.

Nieuwe startdatum: 20 mei.

Verdere data: 3, 10 en 17 juni

Tijd: 9.30 uur tot 10.30 uur.

Minimaal 3, maximaal 5 deelnemers
Locatie: Bronsweg 2, Apeldoorn

Kosten: 55 euro

 

Om meer te lezen over Mendy’s ervaringen met meditatie kun je haar blog over dit onderwerp lezen. Op de pagina meditatie lees je meer informatie.

Wil je meer weten over de training Ontdek Meditatie Apeldoorn of je inschrijven? Dat kan door Mendy te bellen op 0625450472 of door haar te mailen op info@bronspark.nl.