Mindfulness trainingen Apeldoorn starten september

geplaatst in: Nieuws | 0
Mindfulness Apeldoorn
Mindfulness Apeldoorn

Wil je beter leren omgaan met stress en haast? Dan kan mindfulness je helpen. Mendy Wassink start op woensdag 2 september en vrijdag 4 september met nieuwe mindfulness trainingen Apeldoorn. Deze mindfulness trainingen bestaan uit acht sessies van 2 uur. De start is steeds om 9.30 uur.

 

De verdere data van de woensdag training zijn: 9, 16, 23, 30 september, 7, 14 en 28 oktober. Geen training op 21 oktober. Meer informatie vragen of inschrijven kan via Mendy: 06-25450472.

Geen tijd op woensdag? De verdere data van de mindfulness training op vrijdag zijn: 11, 18, 25 september, 2, 9, 16 en 30 oktober. Geen training op 23 oktober. Meer informatie vragen of inschrijven kan via Mendy: 06-25450472.

Belangrijk om te weten: de trainingen gaan bij voldoende deelname door, ook als er vanwege de corona crisis opnieuw restricties zouden volgen. De training is namelijk ook beschikbaar in een digitale versie die bestaat uit video- en audio instructies in combinatie met wekelijkse coaching van Mendy.

 

Mindfulness trainingen?

Vooraf even een opmerking. Mindfulness heeft als begrip de laatste jaren een grote vlucht genomen. Om die redenen zie je overal in de markt zogenaamde mindfulness trainingen opduiken. Drie of zes sessies van bijvoorbeeld een uur, soms in combinatie met yoga. Het heet al snel mindfulness.

 

Maar hoewel de term mindfulness niet beschermd wordt is een mindfulness training een heel precies omschreven programma ontwikkeld door de Amerikaanse hoogleraar Jon Kabat-Zinn. De training duurt acht weken, waarbij elke sessie minimaal twee uur in beslag neemt. Per week is precies beschreven wat het programma is.

 

Het is deze mindfulness training waarnaar veel wetenschappelijk onderzoek is gedaan. Van deze training is bewezen dat deze kan helpen om stress te verminderen en beter om te gaan met chronische pijn. Dat geldt niet voor alle andere cursussen waar het labeltje op geplakt is. Wie een echte training wil volgen kan er dus het best op letten dat die acht weken duurt met sessies van minimaal twee uur.

 

Bij Bronspark volg je de échte Mindfulness training Apeldoorn. In kleine groepen, met de juiste aandacht.

 

Wat is mindfulness?

Mindfulness is ‘bewust aanwezig zijn in het hier en nu, zonder te oordelen’. Het helpt je om weer even tot jezelf te komen en om op een slimme manier om te gaan met alle drukte om je heen. Met behulp van oefeningen die het bewustzijn in het dagelijks leven vergroten, leer je dat je een grotere invloed hebt op de manier waarop je omgaat met je gedachten, emoties en handelingen dan dat je tot nu toe dacht…

 

Bronspark mindfulness training Apeldoorn werkt in kleine groepen van maximaal vijf personen.

 

Wat leer je in mindfulness trainingen?

  • Bewust aanwezig zijn, in het hier en nu, met milde aandacht en zonder oordeel
  • Op welke manier je tot nu toe bent omgegaan met je gedachten, gevoelens en emoties
  • Je valkuilen in je leven herkennen en leren te vermijden

 

Wat levert het je op?

  • Meer richten op wat echt belangrijk is
  • Minder afleiding door wat er allemaal in je hoofd, je lijf en om je heen gebeurd
  • Beter omgaan met stress
  • Beter je grenzen aan geven
  • Beter omgaan met tegenslag en moeilijke situaties

 

Wil je meer weten over mindfulness, kijk dan eens op mijn mindfulness pagina.

 

Praktisch

Mindfulness training Apeldoorn 1, startdatum: Woensdag 2 september. Verdere data: 9, 16, 23, 30 september, 7, 14 en 28 oktober Geen training op 21 oktober.

Tijd training: 9.30- 11.30 uur

Adres: Bronsweg 2 in Apeldoorn

Mindfulness training Apeldoorn 2, startdatum: Verdere data: 11, 18, 25 september, 2, 9, 16 en 30 oktober. Geen training op 23 oktober.

Tijd training: 9.30- 11.30 uur

Adres: Bronsweg 2 in Apeldoorn

Kosten voor de mindfulness training Apeldoorn zijn 350 euro inclusief BTW. Bij deelname op kosten van de werkgever is de prijs 450 euro exclusief BTW.

 

Deze prijs is verder inclusief een digitaal werkboek en toegang tot online oefeningen (audio en video). Elke training wordt voorafgegaan door een telefonische intake. Aanmelden kan via de contactpagina of bel Mendy Wassink: 06-25450472.

 

Wil je weten hoe anderen de mindfulness cursus Apeldoorn hebben ervaren?

 

Bezoek me ook op Facebook voor mooie foto’s en spreuken.