Mindfulness training Apeldoorn: start in oktober

geplaatst in: Nieuws | 0
mindfulness training Apeldoorn
mindfulness training Apeldoorn bij Bronspark

Mendy Wassink start in oktober met een twee nieuwe mindfulness trainingen in Apeldoorn.

De mindfulness training Apeldoorn bestaan uit acht sessies van 2 uur en start ’s ochtends steeds om 9.30 uur. De woensdagochtend mindfulness training start op 17 oktober, de vrijdag training op 12 oktober. Meer info: Mendy: 06-25450472.

 

Mindfulness training?

Vooraf even een opmerking. Mindfulness heeft als begrip de laatste jaren een grote vlucht genomen. Om die redenen zie je overal in de markt zogenaamde mindfulness trainingen opduiken. Drie of zes sessies van bijvoorbeeld een uur, soms in combinatie met yoga. Het heet al snel mindfulness.

Maar hoewel de term mindfulness niet beschermd wordt, is een mindfulness training een heel precies omschreven programma ontwikkeld door de Amerikaanse hoogleraar Jon Kabat-Zinn. De training duurt acht weken, waarbij elke sessie minimaal twee uur in beslag neemt. Per week is precies beschreven wat het programma is.

Het is deze mindfulness training waarnaar veel wetenschappelijk onderzoek is gedaan. Van deze training is bewezen dat deze kan helpen om stress te verminderen en beter om te gaan met chronische pijn. Dat geldt niet voor alle andere cursussen waar het labeltje op geplakt is. Wie een echte training wil volgen kan er dus het best op letten dat die acht weken duurt met sessies van minimaal twee uur.

Bij Bronspark volg je de échte Mindfulness training Apeldoorn. In kleine groepen, met de juiste aandacht.

Wat is mindfulness?

Mindfulness is ‘bewust aanwezig zijn in het hier en nu, zonder te oordelen’. Het helpt je om weer even tot jezelf te komen en om op een slimme manier om te gaan met alle drukte om je heen. Met behulp van oefeningen die het bewustzijn in het dagelijks leven vergroten, leer je dat je een grotere invloed hebt op de manier waarop je omgaat met je gedachten, emoties en handelingen dan dat je tot nu toe dacht…

Bronspark mindfulness training Apeldoorn werkt in kleine groepen van maximaal vijf personen.

 

Wat leer je in een mindfulness training Apeldoorn?

  • Bewust aanwezig zijn, in het hier en nu, met milde aandacht en zonder oordeel
  • Op welke manier je tot nu toe bent omgegaan met je gedachten, gevoelens en emoties
  • Je valkuilen in je leven herkennen en leren te vermijden

 

Wat levert het je op?

  • Meer richten op wat echt belangrijk is
  • Minder afleiding door wat er allemaal in je hoofd, je lijf en om je heen gebeurd
  • Beter omgaan met stress
  • Beter je grenzen aan geven
  • Beter omgaan met tegenslag en moeilijke situaties

Wil je meer weten over mindfulness, kijk dan eens op mijn mindfulness pagina.

 

Praktisch

mindfulness training Apeldoorn 1, startdatum: Woensdag 17 oktober. Verdere data: 31 oktober, 7, 14, 21 en 28 november, 12 en 19 december.

mindfulness training Apeldoorn 2, startdatum: Vrijdag 12 oktober. Verdere data: 19 oktober, 2, 16, 23 en 30 november, 14 en 21 december.

Tijd training: 9.30- 11.30 uur

Adres: Bronsweg 2 in Apeldoorn

Kosten voor de mindfulness training Apeldoorn zijn 325 euro inclusief BTW. Bij deelname op kosten van de werkgever is de prijs 395 euro exclusief BTW.

Deze prijs is verder een digitaal werkboek en toegang tot online oefeningen (audio en video). Elke training wordt voorafgegaan door een telefonische intake. Aanmelden kan via de contactpagina of bel Mendy Wassink: 06-25450472.

Wil je weten hoe anderen de mindfulness training Apeldoorn hebben ervaren?

Bezoek me ook op Facebook voor mooie foto’s en spreuken.