Mindfulness introductie Apeldoorn op vrijdag 5 augustus

geplaatst in: Nieuws | 0
Mindfulness introductie Apeldoorn
Mendy verzorgt een introductie mindfulness Apeldoorn

Mendy Wassink van Bronspark Mindfulness & Meditatie verzorgt op vrijdag 5 augustus een mindfulness introductie Apeldoorn. Deze vindt plaats aan de Bronsweg 2 in Apeldoorn.

 

De bijeenkomst begint om 10.30 uur en duurt tot 12.30 uur. Meedoen kost 15 euro. Er is maar een beperkt aantal plaatsen, daarom is opgave noodzakelijk. Dat kan tot uiterlijk woensdag 3 augustus bij Mendy Wassink via 06- 25450472. Je kunt haar natuurlijk ook bellen als je eerst meer informatie wilt.

 

Waarom een introductie mindfulness?

Mindfulness helpt je om op een slimme manier om te gaan met alle drukte om je heen en even tot jezelf te komen. Misschien is dat juist in de vakantie wel even lekker. In de mindfulness introductie Apeldoorn van twee uur krijg je een eerste indruk van hoe mindfulness werkt en maak je kennis met enkele oefeningen. Het is een snelle en slimme manier om mindfulness te ontdekken zonder meteen een achtweekse training te volgen.

 

Mocht je na het meemaken van de mindfulness introductie enthousiast geraakt zijn dan kun je je natuurlijk alsnog inschrijven voor de volledige mindfulness training. In dat geval krijg je de 15 euro van de introductie terug.

 

De eerstvolgende volledige trainingen starten in september.

 

Praktische info

Introductie mindfulness Apeldoorn
vrijdag 5 augustus, 10.30 uur tot 12.30 uur
Adres; Bronsweg 2, Apeldoorn
Opgave via 06-25450462.

Op deze pagina van mijn site staat meer informatie over mindfulness en hoe ik de trainingen geef.