Kennismaken met mindfulness in Apeldoorn

geplaatst in: Nieuws | 0

Kennismaken met mindfulness in Apeldoorn? Dat kan. Mendy Wassink van Bronspark Mindfulness & Meditatie verzorgt op vrijdag 4 november een introductie mindfulness Apeldoorn. Deze vindt plaats aan de Bronsweg 2 in Apeldoorn.

Kennismaken mindfulness Apeldoorn

‘Kennismaken mindfulness Apeldoorn’ begint om 9.30 uur en duurt tot 11.30 uur. Meedoen kost 15 euro. Er is maar een beperkt aantal plaatsen, daarom is opgave noodzakelijk. Dat kan tot uiterlijk woensdag 2 november bij Mendy via 06- 25450472. Je kunt haar natuurlijk ook bellen als je eerst meer informatie wilt.

Waarom kennismaken mindfulness Apeldoorn?

Mindfulness helpt je om op een slimme manier om te gaan met alle drukte om je heen en even tot jezelf te komen. Maar voordat je besluit mee te doen aan een training van 8 weken is het fijn om eerst kennis te maken met de uitgangspunten. In de sessie kennismaken mindfulness Apeldoorn van twee uur krijg je een eerste indruk van hoe mindfulness werkt en maak je kennis met enkele oefeningen. Mendy geeft deze training regelmatig en het is haar ervaring dat deze korte sessie voor heel veel mensen werkt als een prima eerste kennismaking. Het is een snelle en slimme manier om mindfulness te ontdekken.

Mocht je na het kennismaken met mindfulness in Apeldoorn enthousiast geraakt zijn dan kun je je natuurlijk alsnog inschrijven voor de volledige mindfulness training. In dat geval krijg je de 15 euro van de introductie terug.

Wat levert mindfulness je op?

  • Meer richten op wat echt belangrijk is
  • Minder afleiding door wat er allemaal in je hoofd, je lijf en om je heen gebeurd
  • Beter omgaan met stress
  • Beter je grenzen aan geven
  • Beter omgaan met tegenslag en moeilijke situaties

 

De eerstvolgende volledige trainingen starten eind november.

 

Praktische info

Kennismaken mindfulness Apeldoorn
vrijdag 4 november, 9.30 uur tot 11.30 uur
Adres; Bronsweg 2, Apeldoorn
Opgave via 06-25450462.

Op deze pagina van mijn site staat meer informatie over mindfulness en hoe ik de trainingen geef.