Introductie Mindfulness Apeldoorn op woensdag 15 juni

geplaatst in: Nieuws | 0

Deze introductie is inmiddels geweest. De mindfulness trainingen starten in september. Ik heb nog plek op vrijdagochtend, woensdag is volgeboekt.

Introductie mindfulness Apeldoorn
Mendy verzorgt een introductie mindfulness Apeldoorn

Mendy Wassink van Bronspark Mindfulness & Meditatie verzorgt op woensdag 15 juni een introductie Mindfulness Apeldoorn. Deze vindt plaats aan de Bronsweg 2 in Apeldoorn.

 

De bijeenkomst begint om 9.30 uur en duurt tot 11.30 uur. Meedoen kost 15 euro. Er is maar een beperkt aantal plaatsen, daarom is opgave noodzakelijk. Dat kan tot uiterlijk maandag 13 juni bij Mendy Wassink via 06- 25450472. Je kunt haar natuurlijk ook bellen als je eerst meer informatie wilt.

 

Waarom een introductie mindfulness volgen?

Mindfulness helpt je om op een slimme manier om te gaan met alle drukte om je heen en even tot jezelf te komen. In de introductie mindfulness Apeldoorn van twee uur krijg je een eerste indruk van hoe mindfulness werkt en maak je kennis met enkele oefeningen. Het is een snelle en slimme manier om mindfulness te ontdekken zonder meteen een achtweekse training te volgen.

 

Mocht je na het meemaken van de introductie enthousiast geraakt zijn dan kun je je natuurlijk alsnog inschrijven voor de volledige mindfulness training. In dat geval krijg je de 15 euro van de introductie terug.

 

De eerstvolgende volledige trainingen starten in september.

 

Praktische info

Introductie mindfulness Apeldoorn
woensdag 15 juni, 9.30 uur tot 11.30 uur
Adres; Bronsweg 2, Apeldoorn
Opgave via 06-25450462.