Gratis introductieworkshop mindfulness op de Steenbeek Ugchelen

geplaatst in: Nieuws | 0
Gratis introductieworkshop mindfulness
Gratis introductieworkshop mindfulness

APELDOORN – Mendy Wassink van Bronspark Mindfulness & Meditatie verzorgt op vrijdag 6 november een gratis introductieworkshop Mindfulness. Deze wordt gehouden in de openbare basisschool De Steenbeek, Hoenderloseweg 4 in Ugchelen.

De workshop begint om 13.00 uur en duurt tot 14.30 uur. Meedoen is gratis, opgave kan tot en met 3 november bij Mendy Wassink via 06-25450472.

De gratis introductieworkshop mindfulness geeft een indruk van de achtweekse mindfulnesstrainingen die vanaf eind november worden gehouden bij Bronspark Mindfulness & Meditatie.

 

Wat is mindfulness?

Mindfulness gaat over het ‘bewust aanwezig zijn in het hier en nu, zonder te oordelen’. Het helpt je om weer even tot jezelf te komen en om op een slimme manier om te gaan met alle drukte om je heen. Met behulp van oefeningen die het bewustzijn in het dagelijks leven vergroten, leer je dat je een grotere invloed hebt op de manier waarop je omgaat met je gedachten, emoties en handelingen dan dat je tot nu toe dacht…

 

Waarom een gratis introductieworkshop mindfulness?

In de introductie workshop maak je kennis met enkele onderdelen van de achtweekse training mindfulness. Dit is een een programma, dat eind jaren 70 ontwikkeld is door de Amerikaanse wetenschapper Jon Kabat-Zinn. Oorspronkelijk gebruikte hij het om mensen te helpen met chronische ziekten, vermoeidheid en pijnklachten. Later werd duidelijk dat het programma ook prima werkt bij stress en om te leren beter om te gaan met de uitdagingen van het ‘gewone’ dagelijks leven.

De introductie geeft je de kans een eerste indruk te krijgen en te ontdekken of mindfulness iets voor jou is.

 

Praktische info

Gratis introductieworkshop mindfulness in Ugchelen
vrijdag 6 november, 13.00 uur tot 15.30 uur
Adres; Openbare basisschool De Steenbeek, Hoenderloseweg 4 in Ugchelen
Opgave via 06-25450462 of via het contactformulier.