IMG_0412Contact met Bronspark Mindfulness Apeldoorn:

 

Bronspark Mindfulness Apeldoorn,
Bronsweg 2, 7335 ED Apeldoorn
Telefoonnummer: 06-25450472

Misschien wil je meer weten over meditatie of heb je vragen over de mindfulness trainingen die ik aanbied.

Dat kan. Vragen maakt wijs…

Neem contact met me op via info@bronspark.nl. Dan geef ik je zo snel als kan per mail antwoord. Meestal lukt dat wel in 24 uur. Je kunt me natuurlijk ook bellen. Dat gaat meestal sneller. Mijn telefoonnummer is 06-25450472.

 

Inschrijven?

Als je je wilt inschrijven voor de aankomende mindfulness training kan dat op dezelfde manier. Mail me of bel me en ik neem contact met je op.

De eerstvolgende mindfulness training start op vrijdag 12 mei 2023. Verdere data van de mindfulness training op vrijdag zijn: 12, 19, 26 mei, 2, 9, 23 en 30 juni en 7 juli. De lessen duren twee uur en beginnen steeds om 9.15 uur. Meer informatie of inschrijven via Mendy: 06-25450472.

Belangrijk om te weten: de trainingen gaan door bij voldoende deelname (minimaal 5 deelnemers). De maximale groepsgrootte is 10 personen. Bronspark mindfulness Apeldoorn gelooft in kleine groepen met voldoende persoonlijke aandacht. De kosten voor de mindfulness Apeldoorn training is 400 euro.

 

Locatie trainingen

Trainingen worden gegeven bij Happy Yogi, Kayersdijk 149 in Apeldoorn. Daar heb ik tijdens de mindfulness training een fijne ruimte tot mijn beschikking, van alle gemakken voorzien. Mocht je met de auto naar de training komen, er is ook voldoende parkeergelegenheid.

 

 

Contact: Bronspark, mindfulness en meditatie verzorgt trainingen op het terrein van meditatie en mindfulness in Apeldoorn voor volwassenen en kinderen
Contact met Bronspark mindfulness Apeldoorn.

 

Mindfulness is ‘bewust aanwezig zijn in het hier en nu, zonder te oordelen’. Het helpt je om weer even tot jezelf te komen en om op een slimme manier om te gaan met alle drukte om je heen. Met behulp van oefeningen die het bewustzijn in het dagelijks leven vergroten, leer je dat je een grotere invloed hebt op de manier waarop je omgaat met je gedachten, emoties en handelingen dan dat je tot nu toe dacht…